Radio Information

Biodiversitetskrisen, momssvindel for milliarder og valgoptur hos Lykkeberg

May 10, 2019

Forestil dig et stort solidt hus. Forestil dig så, at man med jævne mellemrum fjerne en mursten hist og her. Det vil gå fint længe. Indtil en dag hvor det hele uundgåeligt vil brase sammen. Den dag er faretruende nær for det hus, vi alle sammen deler, konkluderer FN’s biodiversitetspanel i den rapport, der blev offentliggjort i mandags. Jørgen Steen Nielsen har læst rapporten og talt med det danske medlem af styregruppen.

I denne uge kunne Information, i samarbejde med erhvervsmediet Finans og det internationale mediesamarbejde Grand Theft Europe, afsløre, at en række danske direktører spiller en central rollei den organiserede momssvindel i forbindelse med handel med elektricitet på det europæiske energimarked. Lyt med når en af journalisterne bag, Bo Elkjær, forklarer. 

Meeeeeen, jeg har naturligvis ikke glemt, at der er udskrevet valg. Det har Rune Lykkeberg ikke én, men hele treopture over. Med tilhørende forudsigelser. Lyt med og vær med, når vi den 5. juni skal drille ham med, at de slet ikke holdt stik. 

Og er du en af dem, der bare ikke kan få nok af det danske valg, så har vi de næste uger et ekstra tilbud til dig. Da Lars Løkke tirsdag udskrev valget fik Radio Information nemlig en lille ny: Valgpodcasten, bestyret af selveste Lasse Jensen. Du kan finde den der, hvor du finder Radio Information.